Tekste

  • Të gjitha
  • Tema
  • Artikuj
  • Tregime
  • Hytbe
  • Familja
  • Femra

Tradita Islame

Lajme

Fatima Hussein u bë gruaja e parë muslimane palestineze që u emërua si kandidate në zgjedhjet e këshillit të qytetit në Brazil.

Kryetari i bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të martën më 06.10.2020 u zgjodh anëtar i Këshillit Botëror të Komuniteteve Myslimane me seli në Abu D’habi në Emiratet e Bashkuara Arabe.

“Mësimi përgjatë jetës” si strategji për të siguruar integrimin shoqëror dhe zhvillimin e vazhdueshëm personal

Mbretëria e Arabisë Saudite ka rihapë vendet e shenjta muslimane për kryerjen e Umres për një numër të kufizuar besimtarësh dhe me masa të rrepta shëndetësore

u mbajt Ceremonia e Diplomimit për 3 gjeneratat që kanë përfunduar me sukses projektin arsimor të Këshillit të Bashkësisë Islame të Ferizajt – Akademia e Studimeve PNFBI.

Shkencë, shëndetësi & kuriozitete

Tërshëra është bimë shumëdegëshe dhe e lartë, e cila kultivohet, por gjendet edhe në gjendje të egër në ara.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës