"Kundërshtimi dhe Parandalimi i Ekstremizmit të Dhunshëm"

Nën organizimin e Departamentit të Gruas të BIK dhe Qendrës Ndërkombëtare për Studime të Ekstremizmit të Dhunshëm (ICSVE), dje më 7 maj u mbajt trajnim rreth temës: "Kundërshtimi dhe Parandalimi i Ekstremizmit të Dhunshëm"

Trajnimin e udhëhoqi Anne Speckhard profesoreshë e Psikologjisë në Universitetin e Georgatown dhe njëherit Drejtoresh e Qendrës Ndërkombëtare për Studimin e Ekstremizmit të Dhunshëm.
Pjesë e këtij trajnimi ishin Zyra për Marrëdhënie me jashtë në FSI, znj.Muzaqete Kosumi dhe Përfaqësueset e Degëve të Departamentit të Gruas nga të gjitha komunat.
Gjatë këtij trajnimi një ditorë u diskutua rreth mënyrës dhe përpjekjes së parandalimit të kësaj dukurie.
Në fund të trajnimit kjo Qendër ndau certifikata për pjesëmarrëset në këtë trajnim.Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.