Aplikacion i përsosur saudit për donacion në Ramazan

Aplikacioni YummCloud mundëson që ushqimi t'u dorëzohet njerëzve në nevojë, përfshirë refugjatët sirianë që jetojnë në kampet në Turqi dhe Liban.

Fahad bin Thabit, 34, menaxher i marrëdhënieve saudite ka lansuar këtë aplikacion mobil të cilin e përshkroi si një platformë për "shkëmbimin e ekonomisë".

Pas punës me programerë nga India, Ukraina dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Thabit lansoi platformën në fund të prillit me ndihmën e agjencisë digjitale Ingic.

“Programerëve u është thënë të zhvillojnë një aplikacion të platformës së hapur që do t’i lejojë përdoruesit të blejnë, të shesin ose të dërgojnë ushqime të gatuara në shtëpi dhe rrethinë. Të gjithë përdoruesit duhet të bëjnë është që të zgjedhin ushqimin që dëshirojnë të hanë dhe ta marrin atë në lehtësinë e tyre. Ideja prapa YummCloud ishte që të sigurojë ushqim të gatuar në shtëpi për përdoruesit në mënyrën më të përshtatshme”, shkruan Cision PRWeb.

Thabit tha se vëllai i tij, i cili jeton në Francë, e kishte frymëzuar rastësisht për këtë aplikacion.

“Në atë kohë unë doja t’i dërgoj ushqim dhe në atë moment më lindi ideja: Pse nuk mund t’i dërgoj ushqim lokal, që gjendet në afërsi të tij, sepse këtu nuk mund të gjeja ndonjë ushqim, dhe kështu u paraqit aplikacioni. Thashë një herë se mund ta bëj këtë, unë mund të dërgoj ushqim për këdo që është kudo në botë – të gjitha që duhet të bëj është të ofroj furnizuesin”, tha Thabit, dhe shtoi se çdokush mund të ndihmojë komunitetet në nevojë përmes këtij aplikacioni”.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.