Shporta e Ramazanit, edhe sivjet për nevojtarët e Kumanovës

Për të qenë pranë nevojtarëve në muajin e bekuar të Ramazanit, Forumi Rinor islam – dega Kumanovë, nisi me aktivitetin “Shporta e Ramazanit”.

Ky aktivitet realizohet për të disatën herë me radhë në Kumanovë, me qëllimin lehtësimin e nevojave të të varfërve, skamnorëve, e jetimëve të këtij vendi.

Shporta e Ramazanit gjendet në dy pika të qytetit dhe atë në marketet: ‘Selman Turizëm’ dhe ‘Musli Market’.

Këtë vit, do shpërndahen edhe kupone në komunën e Likovës.

Përndryshe, një shportë, prej 300 denarësh, përmban gjërat elementare ushqimore./fri/


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë