Iftari më i madh në Austri: ezani u dëgjua në rrugët e Vjenës

Për të dytin vit radhazi, bashkësia e xhematit bashkë me aktivistët e xhematit “Bosna” në Vjenë dhe rininë, ka organizuar iftar në rrugën (Open Air Iftar).

Për këtë arsye një pjesë e rrugës Hasnerstraße ishte mbyllur për trafik. Në këtë iftar morën pjesë një numër i madh i besimtarëve, miqve, fqinjëve dhe kalimtarëve të rastit, një total prej rreth 2 000 personave.
Nuk munguan përfaqësues të qytetit të Vjenës, të nismës ndërfetare, të kishave të afërta, si dhe përfaqësues të bashkësisë islame në Austri.
Nga kjo ngjarje unike dhe e pazakontë, u dërguan mesazhe të paqes dhe bashkëjetesës.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.