Mos gjykoni shpejt

E pyet mësuesja nxënësin e klasës së parë: "Nëse unë të jap një mollë, një mollë dhe një mollë, atëherë sa molla do t’i kesh?"

"Katër molla", u përgjigj nxënësi:
Mësuesja e përsëriti të njëjtën pyetje, duke menduar se nxënësi nuk e ka dëgjuar mirë, por nxënësi i japi të njëjtën përgjigje. Mësuesja e zhgënjyer e pyeti përsëri, por kësaj radhe mori shembull portokallin, sepse e dinte se atij i pëlqen portokalli. Përgjigjja e tij ishte tre portokaj. Pastaj mësuesja e pyet sërish për molla, por ai prapë i tha katër molla. Mësuesja e zemëruar filloi t’i bërtas: "Po ku qëndron ndryshimi?" Djali u përgjigj: "Unë e kam një mollë në çantë!"

Kur dikush ju përgjigjet, e përgjigja e tij nuk është e njëjtë me atë që ju e mendoni, atëherë dijeni se ai e shikon nga një këndvështrim tjetër dhe ka një arsye për këtë përgjigje, edhe pse ju këtë nuk e dini. Dëgjoni mirë opinionet e të tjerëve dhe mendoni për pikëpamjet e tyre para se t’i gjykoni.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.