Mrekullia shkencore në pirjen e ujit sipas mësimeve të Pejgamberit a.s.

Pejgamberi a.s. na ka porositur që uji të pihet ulur dhe me ndërprerje tre herë, duke e filluar me Bismilah dhe kryer me El-hamdulilah..!

Nëse ujin e pimë me Bismilah dhe e përfundojmë me Elhamdulilah, atëherë ky ujë përderisa është në trupin tonë, ne nuk do të bëjmë ndonjë mëkat.

Pozita që merr lukthi nuk është e njëjtë kur njeriu është në këmbë dhe kur është ulur.

PSE ULUR?

Nëse pimë ujë ulur, atëherë uji së pari grumbullohet në lukth përzihet me acidin e lukthit duke ngordhur mikrobet dhe më pas kalon në zorrën dymbëdhjetëgishtore. Nga trupi ynë largohen të gjitha fundrinat dhe mbetjet e dëmshme në organizëm, largohen gjithashtu edhe mbetjet që shkaktojnë gurët në veshka!

PSE jo në këmbë?

Nëse ujin e pimë derisa jemi në këmbë, uji shpejt do të kalojë nëpërmjet zorrës së trashë, dhe trupi nuk do të ketë kohë t’i absorbojë nutritienët. Kjo mund të shkaktojë shumë probleme: ngërçe, artrit dhe dëmtim të veshkave.

PSE TRE HERË?

Sa herë që e pimë ujin dhe marrim frymë, trupi thithë oksigjen dhe nga oksigjeni merr insulinë, e cila trupin e mbron nga sëmundja e sheqerit.!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.