Inagurohet shtëpia e re e familjes Krelani

Me iniciativë të shoqatës “Bereqeti” dega në Gjakovë, e përfaqësuar nga koordinatori Abdurrahman ef.Bejtullahu dhe ndihmën e shumë donatorëve, sot e enjte më dt. 20.09.2018, është bërë inagurimi i shtëpisë së familjes treanëtarëshe Krelani nga Gjakova, e cila deri më tani ka jetuar në kushte jashtëzakonisht të rënda.

Prerja e shiritit të shtëpisë së re u bë nga Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Ahmet ef.Hoxha, i cili ia dorëzoi çelësat e shtëpisë Kaltrinës, anëtares së familjes.
Në fjalën e tij të rastit Kryetari i KBIGJ-së, Ahmet ef.Hoxha pasi falënderoi Zotin i Cili e mundësoi ndërtimin e kësaj shtëpie tha:
“Ju përshëndes dhe ju falënderoj për pjesmarrjen tuaj në këtë ditë të veçantë. Jemi tubuar këtu që t’i gëzojmë disa bashkëqytetarë tanë jetim. Mund të them se ky vit për ne si Këshill i Bashkësisë Islëm në Gjakovë është vit i suksesit. Brenda një periudhe shumë të shkurtë kemi përmbyllë dy projekte shumë të mëdha, duke u munduar që të fusim gëzimin në zemrat e disa bashkëqytetarëve tanë. Shfrytëzoj ratin që Në emrin tim personal dhe në emër të Këshillit të Bashkësisë Islëm në Gjakovë të falënderoj për mundin, kontributin dhe angazhimin e tij, imamin tonë të nderuar, koordinatorin e Shoqatës “Bereqeti” dega në Gjakovë. Abdurrahman ef.Bejtullahun, i cili gjatë kësaj periudhe katërmujore dha maksimumin që këto projekte të përfundojnë me sukses. Falënderimet u dedikohen edhe donatorëve të të cilët u solidarizuan dhe kontribuan që kjo familje ta gëzoj një shtëpi të re.”
Në fund pasticeria “Happy i vjetër” nga Gjakova për të pranishmit ka përgatitur një koktej.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.