Djaloshi dhe njeriu i urtë

Një njeri i urtë ishte duke punuar arën e tij, ndërkohë i afrohet një djalosh dhe e pyet:

- O axhë, për sa kohë mund të mbërrij në filan fshati?
Njeriu nuk iu përgjigj, edhe pse djaloshi e përsërit pyetjen tre herë radhazi.
Duke menduar se plaku është i shurdhër, djaloshi vazhdoi të ecë.
Pasi kaloi një rrugë të mjaftueshme, njeriu e thërret:
- Bir eja këtu!
Djaloshi menjëherë u kthye.
- Ti përafërsisht do të mbërrish për dy orë e gjysmë.
Djaloshi i habitur e pyeti:
O axhë, pse nuk me tregove me herët pasi që e paske ditur?!
- Po, rrugën e dija, por si do të jepja përgjigje pa e parë shpejtësinë e ecjes tënde, ia ktheu njeriu.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.