Xhamia Transparente, një pamje e bukur me një ide të bukur prapa saj

Xhamia Transparente është pjesë e një projekti të artit të quajtur "Parajsa ka shumë porta". Kjo xhami ndodhet në Arabinë Saudite. Dhe është shumë e bukur!

"Parajsa ka shumë porta" është projekti i bërë nga Ajlan Gharem i cili i përket Arabisë Saudite, projekti i tij i artit ka një ide të bukur.
Xhamia është bërë prej çeliku të mbështjellë, pleksiglasi, alumini dhe dritave elektrike.
Kjo xhami është marrë në Vancoucer's Vanier Park për njerëzit që të shikojnë artin e bukur ku do të mbahet për dy vjet. Dhe pas përfundimit të kohës së tij do të kthehet në Arabinë Saudite ose mund të shkojë diku tjetër në mënyrë që më shumë njerëz të mund ta shohin.
Ajlan Gharem ka marrë shumë lëvdata për një kontribut kaq të mrekullueshëm në fushën e artit me llojin e artit që nuk pritej.
Madje edhe njerëzit që erdhën për të shikuar këtë art u habitën duke parë se si Ajlan Gharem dha një mesazh të fortë në një mënyrë shumë të thjeshtë. Ky art mund të shihet nga perspektiva të ndryshme që varet nga mendimi i personit.
Adhurimi është gjithmonë i lidhur me paqen, xhamia e bërë nga elementë të njëjtë të përdorur për të ndaluar ose shtypur muslimanët është një mënyrë e bukur për të treguar se sa paqësorë janë muslimanët.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta