Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakëfeve të Turqisë

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava priti sot në takim një delegacion nga Drejtoria e Përgjithshme e Vakëfeve të Turqisë, të prirë nga Adnan Ertem, i cili shoqërohej nga Hurata Ali, Sengul Koncagul dhe Keriman Dursun.

Myftiu Tërnava e njohu delegacionin me zhvillimet dhe organizimin e jetës fetare në vend. Ai çmoi kontributin dhe ndihmën e madhe që ka dhënën Republika e Turqisë për popullin e Kosovës, si dhe për ndihmën e ofruar për integrimin e Kosovës në mekanizmat rajonalë dhe ndërkombëtarë.

Myftiu Tërnava po ashtu falënderoi Drejtorinë e Përgjithshme të Vakëfeve të Turqisë për ndihmën që kanë dhënë në ngritjen e infrastrukturës së BIRK-ut, sidomos në restaurimin e monumenteve dhe trashëgimisë kulturo-historike.

Mysafirët nga Turqia shprehën falënderime për mikpritjen nga Myftiu Tërnava dhe theksuan se edhe më tutje do të jenë në ndihmë të BIRK-ut për projektet e ardhshme.

Bashkëpunimi i Bashkësisë Islame të Kosovës me Drejtorinë e Përgjithshme të Vakëfeve të Turqisë ka shënuar rritje në disa fusha të rëndësishme, me theks të veçantë në fushën e restaurimeve të monumenteve të trashëgimisë si dhe ndihmave sociale.

Gjatë ditës delegacioni do ta vizitojë Gjakovën dhe Prizrenin./bislame/Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.