Lëreni një derë të hapur!!

Tregon imam Ahmed bin Hanbel Zoti e mëshiroftë:

- Duke ecur rrugës pash një huligan duke i vjedhur njerëzit që kalonin. Pas një kohe, për çudi, të njëjtin njëri e pash në xhami duke u falur. Iu afrova dhe i thashë: “Allahu nuk do ta pranon namazin prej teje për shkaku të veprave që i bënë.”

- Ndërsa ai më tha: “O imam, mes meje edhe Zotit ka shumë dyer të mbyllura, dhe dëshiroj qe ta lë një derë të hapur!”

- Pas pak muajsh shkova në haxh dhe gjatë tavafit pashë të njëjtin njëri të kapur për mbulesën e Qabesë duke thënë : “O Zot jam penduar tek Ti, më fal mua, kurrë nuk do të kthehem në gjynahe.

- Kur e pash këtë, thashë me vete, ky njeri që i lutet Zotit ishte hajn, e la një derë të hapur dhe Zoti ia hapi të gjitha dyert.Kujdes mos i mbyllni të gjitha dyert në raport me Zotin tuaj edhe nëse jeni mëkatarë dhe bënë vepra të këqija, sepse ndoshta një derë e vetme do t’ju hap të gjitha dyert.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.