Njoftim për licencimin e hafëzëve të Kuranit

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton të gjithë hafëzët e Kuranit, të cilët dëshirojnë që t’i nënshtrohen provimit përfundimtar (për t’u pajisur me diplomë përkatëse) para komisionit vlerësues profesional në kuadër të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, se provimi përfundimtar do të mbahet gjatë muajit korrik 2019.

Dokumentet e nevojshme për aplikim janë:

Kopje e ID;
Certifikata e lindjes;
CV – ja, të dhëna personale dhe kualifikime;
Vërtetim për përfundimin e hifzit.
Dokumentacioni i kompletuar dorëzohet në Këshillin lokal të Bashkësisë Islame, ose në Drejtorinë Fetaro Arsimore të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës.

Afati i fundit për aplikim do të jetë data 15 prill 2019.Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Hallo Admin Site ?s No Safe ! e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.