Ka përfunduar programi i mësimit nga distanca PNFBI E-Learning

Gjenerata e parë e Programit Njohës me Fenë dhe Bashkësinë Islame, projekti i mësimit nga distanca.

Ky projekt ka nisur në dhjetor të vitit 2019 dhe dhjetë javët e kaluara studentë nga vende të ndryshme kanë pasur rast të mësojnë njohuri themelore për besimin, ritualet, ekonominë islame, artin dhe kulturën, kontributin e myslimanëve në nivel global dhe atyre shqiptar për shkencë, art, humanizëm dhe kauzë kombëtare.

Me një platformë të veçantë elektronike, me një monitorim të vazhdueshëm , studentët kanë pas qasje në materialet prej 23 kapitujsh të shpërndara në: infografik, pdf. PP Slides, video si dhe me vlerësim të vazhdueshëm përmes kuizëve, eseve, si the testeve. Për këtë projekt ka punuar vetëm një person prof. Gentian Jetishi, i cili ka ideuar projektin, bërë gati syllabusin dhe përcjellë dhe vlerësuar zhvillimin e programit.

Ky projekt ka nisur si nevojë dhe kërkesë e të rinjve/rejave që për motive të tyre s’kanë mundur të jenë pjesë e mësimeve në klasë të Akademia e Studimeve e PNFBI e që përmes PNFBI E-Learning kanë pasur rast të përvetësojnë njohuritë e njëjta.

Gjenerata e radhës do nisë në Dhjetor të vitit 2019.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.