Gruaja është si këpuca!!

Një ditë nga ditët një dijetar ishte ulur me një grup njerëzish.

Në mexhlis u paraqitëm shumë tema, e ndër to, disa nga të pranishmit e paraqitën edhe temën e martesës dhe grave.
Njëri nga ta tha: Gruaja është si këpuca. Burri mundet ta ndërron dhe ta zëvendëson, derisa ta gjen numrin e përshtatshëm për të!!
Të pranishmit të habitur nga fjalët e tij shikuan kah dijetari dhe i thanë: Cili është mendimi i juaj për këto fjalë?!
U përgjigj: Atë që e tha vëllai jonë është e vërtetë plotësisht! Gruaja i përngjan këpucës në sytë e atij që veten e sheh si këmbë, dhe është kurorë në sytë e atij që e sheh veten si kokë! Mos e qortoni atë që flet, po shikoni se si e sheh ai fillimisht vetveten!!Nga arabishtja: Irfan Jahiu

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.