Kosova merr pjesë me dy garues në garat ndërkombëtare të Kuranit në Kuvajt

Nga data 9 deri më 17 prill në Kuvait u mbajtën garat ndërkombëtare të Kuranit ku morën pjesë mbi 90 shtete

Abdurrahman Rama dhe Mendim Sllamniku këtë herë përfaqësuan Bashkësinë Islame të Republikës së Kosovës në këtë gara në kategorinë hifz dhe në tertil (bukur lexim të Kuranit dhe texhvid). Konkurrenca ishte tejet e madhe në këto gara që u organizuan nga shteti i Kuvajtit. Andaj dy lexuesit tanë denjësisht përfaqësuan BIRK-un në këto gara me karakter ndërkombëtar duke fituar vendin e pestë. Këto gara ishin të 22 me radhë që organizohen nën patronatin shkëlqesisë së tij emiri i Kuvajtit Sabah el Ahmed El Xhabir Esabah. Në këtë garë morën pjesë gjithsejtë 1.901 garues./bislame/

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.