Gomari nën lëkurën e luanit

Një ditë gomari hyn nën lëkurën e luanit dhe niset t’i frikëson kafshët tjera.

Rrugës e takon dhelprën dhe provon ta frikësoj, por dhelpra pa u trembur fare i tha: “Miku im, ndoshta do të isha frikësuar po mos ta dëgjoja pëllitjen tënde.”

Mesazhi i këtij tregimi: Të marrët fshihen prapa rrobave të dikujt tjetër, e më pas zbulohen, për shkak të llomotitjeve të tepruara.
Thjesht, përpiqu të jesh ai që je, mos flit gjëra që nuk të përkasin dhe nuk përfaqësojnë karakter tënd. Mos e kopjo personazhin që nuk të përshtatet.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.