Ndërrohen qilimat në Mesxhid-i Haram dhe Xhaminë e Pejgamberit a.s. për muajin Ramazan

Në kuadër të përgatitjeve të muajit të Ramazanit, të gjitha qilimat e Xhamisë së Madhe (Mesxhid-i Haram) dhe Xhamisë së Pejgamberit a.s. (Mesxhid-i Nebevi) në Arabinë Saudite, janë ndërruar

Në ueb faqen e Drejtorin e Çështjeve të Përgjithshme të Mesxhid-i Haram dhe Nebevi, thuhet se të gjitha qilimat e të dyja xhamive janë ndërruar.

Në Mesxhid-i Haram janë ndërruar 21.000 qilima, ndërsa në Mesxhid-i Nevebi 3.000, si dhe është formuar vend shtesë që më shumë persona të mund të falnin namazin.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.