Agjërimi i Ramazanit fillon ditën e hëne më 6 maj 2019

Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë uron besimtarët muslimanë të Kosovës, diasporës dhe të gjitha trojeve shqiptare muajin e bekuar të Ramazanit, duke ju dëshiruar agjërim të lehtë e të pranuar, shtim të ibadetit, fisnikërim të ndjenjave dhe përkushtimin ndaj fitimit të kënaqësisë së Krijuesit të gjithësisë”.

Lusim Allahun e Gjithmëshirshëm që gjatë këtij muaji të bekuar në zemrat, fjalët dhe veprat tona të mbizotëroj paqja, dashuria, vullneti për të mirë me synim të arritjes së urtësive dhe të mirave që i përcjell ky muaj.
Allahu ua pranoftë agjërimin dhe çdo punë të mirë me të cilën do të fitohet kënaqësia e Tij.
Me fat muaji i bekuar i Ramazanit

Buy Careprost OnlineBuy Careprost Online buy-careprost-online.com Careprost is a treatment for hypotrichosis of the eyelashes and eyebrows (a condition where the hair is less than normal). But even with a successful cilia, girls dream to make them thicker, darker and longer.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.