Vajza me dy mollë

Një bukuroshe e vogël mbante dy mollë në duar. Nëna e saj hyri në dhomë dhe e pyeti me buzëqeshje:

- Zemër, a do t’ia japësh nënës njërën mollë.

Vajza e shikoi nënën dhe me shpejtësi e kafshoi njërën mollë, e më pas edhe mollën tjetër.

Nënës iu largua buzëqeshja nga sjellja e fëmijës së saj, por u përpoq që të mos e zbulojë zhgënjimin.

Atëherë vajza ia afroi njërën nga mollët e kafshuara dhe i tha:

- Nënë, merre këtë, sepse kjo është më e ëmbël!

Pa marrë parasysh se kush jeni, çfarë diturie dhe përvoje keni, mendoni para se të gjykoni. Jepni të tjerëve mundësinë që ata vetë t’ju shpjegojnë veprimet e tyre. Atë çka ju e shihni nuk mund të jetë e vërtetë. Kurrë mos merrni vendime për të tjerët.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.