Vetëm Allahu e di sa e dua unë Atë

Derisa punoja si imam në xhaminë Sulltan Ahmed në Zenicë, mes gjithë atyre xhematlijve kisha edhe një xhemat të cilin e kisha edhe një shokë të mirë.

Prej tij kam dëgjuar shumë këshilla të dobishme. Kështu që, në një rast miku im Neshati rahmetullahi alejh, pas namazit të drekës mu afrua dhe më tha: “Hafiz efendi, pa marrë parasysh numrin dhe peshën e mëkateve, unë jam i sigurt se Zoti im i Madhërishëm nuk do të më fus në xhehenem. I thash: “Nuk e di si je kaq i sigurt, kur shumë njerëz janë frikuar nga xhehenemi. Ndërsa ai më tha: “Vetëm Allahu e di se sa e dua unë Atë, e si ka mundësi që Ai ta fus në xhehenem atë i cili e do Atë!!!

Hfz. Halil Mehtiç

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.