Përfaqësues të BIRK marrin pjesë në Konferencën ndërkombëtare për paqe dhe solidaritet në Paris

Dje në kryeqytetin e Francës në Paris, u mbajt Konferenca ndërkombëtare për paqe dhe solidaritet.

Përfaqësues të komuniteteve fetare në Francë dhe më gjërë, ministra, mendimtarë, myfti, ambasador, figura publike nga Evropa,SHBA dhe vendet islame dhe shumë personalitete tjera morën pjesë në këtë konferencë.

Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, si e vetme nga Ballkani, e ftuar nga organizatori Liga e botës islame dhe Fondacioni Islam në Francë, është përfaqësuar nga shefi i kabinetit të Myftiut Mr. Besim Mehmeti dhe drejtori i Medresesë “Alauddin” Mr. Jakup Çunaku.

Konferenca në fjalë kishte për qëllim përforcimin e paqës dhe të solidaritetit ndërmjet popujve dhe kombëve të ndryshme padallim gjuhe, vendi dhe etnie.


Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.