Reagim nga Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë

Duke marrë shkas nga incidenti i fundit i incizuar nga kamerat tona, ku shfaqen njerëz të papërgjegjshëm duke përdorur fshehurazi objektet fetare për të publikuar idetë e tyre ekstreme në lidhje më zgjedhjet parlamentare në Kosovë, Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë informon opinionin publik se e dënon ashpër një akt të tillë të papërgjegjësisë në keqpërdorimin e fesë dhe objekteve fetare, duke theksuar se votimi jo vetëm se është e drejtë kushtetuese por edhe fetare.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta