Garat e Kuranit në nivel të medreseve të Ballkanit

Nga 1 deri në 3 nëntor organizohen garat e Kuranit në nivel të medreseve të Ballkanit, të cilat do të mbahen nën patronazhin e kryetarit të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, Myftiut Naim Tërnava, e të organizuara nga Medreseja e Mesme “Alauddin”

Në këto gara, të cilat mbahen për herë të dytë, do të marrin pjesë nxënës dhe nxënëse të medreseve të Ballkanit nga Kosova, Shqipëria, Turqia, Bosnja, Bullgaria, Mali i Zi, Kroacia, dhe Sanxhaku.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta