Ferizaj: Nisë studimin gjenerata II programit PNFBI E-Learning

Nga dje ka nisur PNFBI E-Learning - Programi Njohës me Fenë dhe Bashkësinë Islame – mësimi nga distanca për ata të cilët për çfarëdo motivi s’kanë mundur t’i bashkohet projektit të njëjtë që mësohet në klasë në dy afate mars/prill dhe gusht/shtator.

Kjo është gjenerata e II e mësimit nga distanca. Mësimi vijon deri në fund të muajit janar 2020.

Ky është projekt i Departamentit për Arsim i Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj, që ke nisur me gjeneratën e parë në dhjetor të vitit 2018 dhe ka përfunduar në janar 2019.

Është program unik i studimit për fenë, me përmbajtje nga temat si filozofia dhe qëllimi i krijimit, besimi, rituale bazike, etika, ekonomia islame, raportet humane, qytetërimi islam shqiptar dhe global.
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.