Jeta pa moral nuk ka vlerë

Rrëfehet se një i ri me biçikletën e tij u përplas me një plakë dhe në vend se t’i kërkon falje plakës dhe t’i ndihmon të ngritët, ai filloi të qeshet!!

Pastaj vazhdoi rrugën e tij, mirëpo plaka e thirri duke i thënë: - Ra diçka nga ti në tokë!!
I riu u kthye dhe filloi të hulumton dhe nuk gjeti gjë!
Plaka atëherë i tha: - Mos hulumto shumë, nga ti ra “morali yt” dhe nuk ke mundësi ta gjesh atë asnjëherë?!
Jeta nuk ka vlerë nëse ajo është e mangët nga morali dhe sjellja e mirë dhe respekti i të tjerëve!!Nga arabishtja: Irfan Jahiu


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta