Fakte mjekësore që tualet ulëset kanosin rrezik për shëndetin! (video)

Shumë njerëz nuk kanë njohuri që kryerja e nevojave në tualetet ulur përbën një rrezik për shëndetin dhe mirëqenien e tyre.
Sot, ekspertët mjekësorë thonë se njerëzit janë të dizajnuar që nevojat fiziologjike t’i kryejnë ulur galiç.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Programi Festiv për Fitër Bajram