Përfundon trajnimi mbi mirëdrejtimin dhe marketingun për zhvillimin e vakëfeve

Përfundon trajnimi tre ditorë mbi mirëdrejtimin dhe marketingun me temë: “Mirëdrejtimi dhe Marketingu për Zhvillimin e Vakëfeve”

Ky trajnim, në të cilin morën pjesë një numër i konsiderueshëm myftinjsh, imamësh dhe administratorësh nga vendi ynë, Kosova dhe Mali i Zi, u organizua nën kujdesin e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë nga Komiteti i Bashkuar Kuvajtjan për Bamirësi në bashkëpunim me Institutin Islamik për Kërkime dhe Trajnime dhe Fondacionin Publik Awqaf.
Gjatë këtyre 3 ditëve të trajnimit, Përfaqësuesi i Bankës Islamike, z. Rehal Beladel, dhe Përfaqësuesi i Sekretariatit të Përgjithshëm të Vakëfeve të Kuvajtit, z. Isa el-Kadumi, referuan në seanca të ndryshme mbi njohjen, aktualitetin, problematikat, menaxhimin, marketingun, investimin dhe aspekte të tjera rreth vakëfeve të institucioneve fetare.
Ndërsa në seancën mbyllëse, Kryetari i KMSH-së, z. Spahiu, sëbashku me referuesit e lartpërmendur, ndanë certifikatat e pjesëmarrjes për të gjitha ata që u bënë pjesë e këtij trajnimi.Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.