Cili është shkaku që ti po flet kaq ashpër ndaj meje?

Një ditë Kalifi i fisit Abbasit shkoi në Xhami.

Predikuesi dhe imami i Xhamisë atë ditë mbajti një ligjëratë me një gjuhë shumë të ashpër.
Sikur të gjitha fjalët që i thoshte ia përplaste fytyrës së Kalift. Në një moment Kalifi çohet dhe i thotë predikuesit:

-O zotëri predikues! Ti nuk je më i hajrit se Musai a.s. dhe as unë nuk jam më i sherrit se Firauni. Ndërkaq, Allahu xh.sh. edhe kur i dërgoi pejgamberët e tij te Firauni, i urdhëronte që me atë të bisedojnë me një gjuhë të butë.

Cili, pra, është shkaku që ti po flet kaq ashpër ndaj meje?


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta