Mbahet Kuvendi Zgjedhor për zgjedhjen anëtarëve të KBIGJ-së

Sot, më 29.01.2020, në Medresenë e Madhe në Gjakovë, me fillim pune në ora 10:00, u mbajt kuvendi zgjedhor për zgjedhjen anëtarëve të Këshillit të Bashkësisë Islame Gjakovë, për mandatin e ardhshëm katër vjeçar, 2020-2024, ku të pranishëm ishin edhe anëtarë nga KBI-së në nivelin qendror, Prof. Asoc. Dr. Fahrush Rexhepi dhe Mr. Besim Mehmeti.

I gjithë procesi zgjedhor kaloi në mënyrë të drejtë e transparente sipas rregullave dhe në harmoni të plotë me dispozitat kushtetuese të Bashkësisë Islame.

Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë i falënderon të gjithë delegatët për kontributin e tyre në mbarëvajtjen e zgjedhjeve.

Pas certifikimit të rezultatit të zgjedhjeve do të publikohen emrat e anëtarëve të ardhshëm të KBIGJ-së
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.