Urtësia e edukatës së nënës

Një nënë me dëshirën e saj të madhe që të përmbush edhe një prej obligimeve të Allahut xh.sh., karshi fëmijës së saj, që atij t’ia mësoj hallallin dhe haramin, më konkretisht dallimin mes tyre, përzgjodhi një metodë të lehtë dhe të thjeshtë në mënyrë që porosia të ishte sa më e kapshme për birin e saj.

E thirri birin e saj, e uli në prehër dhe duke e përkëdhelur me dashurinë e saj prindërore, i tha: - Dëgjo biri im, dua të tregoj diçka që gjatë gjithë jetës tënde do të jetë mësim për ty! Djaloshi nga kureshtja se çfarë do t’i thotë nëna filloi ta dëgjoj me vëmendje. - Biri im, i tha nëna, provo që të shqiptosh fjalën “hallall” pa i mbyllur buzët fare? Djaloshi provoi disa herë dhe më në fund ia arriti qëllimit, ashtu i gëzuar u kthye drejtë nënës dhe thuajse nuk donte të pushonte së shqiptuari fjalën hallall. - Po tani a mund ta bësh të njëjtën gjë edhe me fjalën “haram”? Djaloshi duke menduar se edhe kësaj here do të ishte lehtë filloi përpjekjet e tij, por pas një kohe, i dëshpëruar u kthye drejt nënës dhe i tha se këtë nuk mund ta bënte. Nëna me urtësinë e saj i tha: - Shiko biri im, sa herë që të veprosh ndonjë punë hallall, dije se rruga jote drejt Allahut xh.sh., do të jetë e hapur dhe t’i do të jesh i lumtur, ndërsa nëse vepron diçka haram, kjo do të thotë se rruga jote drejt Allahut xh.sh., do të jetë e mbyllur dhe ti do të jesh i dëshpëruar. Gjërat janë po aq të lehta sa edhe vetë shqiptimi i tyre andaj ke kujdes se çfarë rruge do të zgjedhësh dhe çka do të veprosh në jetën tënde.

Buy Arimidex Online

To make the medicine easier to digest, take the pill with a large buy Arimidex of water. The active substance of the drug is anastrozole. Patients with liver and kidney dysfunction may follow the standard dosage without correction, because the tablets do not have inherent androgenic and estrogenic properties and patients will Arijidex encounter a jump in weight, the appearance of hair, or a change in hormonal levels. One of the factors Arimidex 1mg the ability to use the drug is its individual tolerance. This can be not only the treatment of problems in the functioning of the genitals, but also therapy, prevention, improvement of physical fitness, and the period of rehabilitation after plastic surgery. And modern methods of medicine, drugs can solve any problem in a matter of months. The treatment is click at this page by the fact that the cancer spreads through the body through the lymphatic system through the formation of metastases.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.