Gjuetari dhe majmuni

Një ditë gjuetari e mbaroi një kurth për të kapur majmunë. Mori një arrë kokosi, ia hoqi atë që kishte brenda dhe e lidhi në një pemë me litar.

Në pjesën e poshtme të arrës së kokosit e bëri një vrimë të hollë. Përmes saj, në brendësi futi ushqim të ëmbël. Vrima ishte aq e madhe sa që majmuni mund ta fuste dorën kur është e hapur, ndërsa kur ta bën dorën grusht, do ta ketë të pamundur ta nxjerr prej aty.
Kur erdhi majmuni e futi dorën për ta marrë ushqimin që ishte brenda arrës së kokosit, por kur u përpoq ta nxjerrë nuk e nxirrte dot, sepse e kishte dorën grusht. Si rrjedhojë e zuri gjuetari ngase majmuni nuk mundi të ikte. Sikur ta hapte dorën dhe ta linte ushqimin, ai do të ikte dhe të shpëtonte.

Mesazhi i tregimit:

Gjëja që e kapi majmuni ishte pangopësia e tij. Gjëja e cila na hedh edhe neve në kurth është lidhja me pasionin ndaj dëshirave dhe prirjeve tona, duke u përpjekur që t’i arrijmë apo t’i mbajmë ato krahas çdo gjëje që mund të ndodhë.


Buy Cialis generic online


For the treatment of pathologies that led online sexual impotence in generic, then it is recommended to Cialis a course of Cialis, lasting several months (prescribed by a doctor). During sexual arousal, nitric oxide is released, which leads to a powerful blood flow to buy genitals. Benefits Long-term exposure Onljne for men of any age from 18 years The effect is not reduced if fatty foods or alcohol were consumed before use. Buying Cialis Through our site you can buy Cialis with delivery to any state and city. The drug does not cause sexual arousal, but acts exclusively on the genitals, causing a natural erection. Headaches, the medication showed its best side, because side effects appeared in a small number of cases. Priapism leads to damage to the soft tissues of the penis, resulting in pain and burning sensation over time, this leads impotence. A noticeable improvement is felt after 15-20 minutes from the time of taking the medicine. Also, tablets should not be taken for those who are simultaneously treated with organic nitrates. Its effect is due buy Cialis online the presence of Tadalafil.

You can take pills regardless of the meal. Buy Cialis generic online what is this drug Cialis is a drug used for erectile dysfunction in men. Buy Cialis generic online One cardboard package contains one blister. Cialis is indicated for various degrees of sexual impotence and even impotence. The drug is contraindicated in diseases that limit sexual activity, as its formula is created taking into account the male body. Drug overdose If the dosage is exceeded more than 20 mg per day, the following side effects are possible: Skin rashes (hyperhidrosis). Long erection for buy Cialis online than 4 hours.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dokumentar -IMAMI ATDHETAR- Mulla Mustafë ef.Dervisholli