Shoqata bamirëse Bereqeti, dega në Gjakovë vazhdon ti ndihmon familjet skamnore

Falë solidaritetit të njerëzve të vullnetit të mirë, ditëve të fundit kjo shoqatë, ka shpërndarë 500 pako me ushqim dhe materiale higjienike për familjet të cilat jetojnë në kushte të renda socio-ekonomike.

Koordinatori i Shoqatës “Bereqeti” dega në Gjakovë, Abdurrahman Bejtullahu, ka lavdëruar donatorët që nuk kanë hezituar që t’u dalin në ndihmë qytetarëve me nevojë. Ai ka falenderuar kompaninin Albina Dyla, për ndihmën e ofruar në këto momente për familjet skamnore. Po ashtu sipas Bejtullahut, donacione këto ditë po ofrojnë edhe qytetarë tjerë, kryesisht bashkëatdhetarët. Koordinatori i Bereqetit, tha se për personat me nevojë do t’u ofrohen edhe maska mbrojtëse.Vlen të përmendet se shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” dega në Gjakovë, në vazhdimësi, bën shpërndarjen e ndihmave për familjet që jetojnë në kushte të renda socio-ekonomike.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë