KBIGJ ka ndërmarrë masa preventive për ndalimin e përhapjes së Coronavirusit

Në vazhdën e masave preventive për ndalimin e përhapjes së pandemisë globale të njohur si Corona Virus, Këshilli i Bashkësisë Islame n Gjakovës ka filluar sot me dizenfiktimin e xhamive dhe objeteve tjera të KBIGJ-së.

Sot është bërë dezinfektimi i zyrave të KBIGJ-së dhe objektit të pastrimit të kufomave. Xhamitë: Hadum, Qyl, Sofe, Hanke, Gece, Fetah Agë, Gerqar, Haxhi Ymer, Xhamia e Re dhe Mejtepi i Hali Efendisë.
Nesër do të vazhdohet me Xhaminë në Koloni dhe xhamite e fshatrave që gjenden në tërë teritorin e komunës së Gjakovës.
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.