Kryesia BIK ndanë 10.000 euro pë aksionin “Sofra e Ramazanit”

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës sot mbajti mbledhjen e radhës ku vendosi të ndajë 10.000 euro për aksionin “Sofra e Ramazanit 2020”

Mbledhjen e hapi kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, i cili iu uroi mirëseardhje anëtarëve të Kryesisë dhe luti Zotin që t’ju japë shëndet dhe punë të begatshme. Ai falënderoi edhe angazhimin e secilit anëtarë të Kryesisë dhe të gjithë Këshillave të BI të Kosovës si dhe imamët që po japin kontribut në luftimin dhe parandalimin e Koronavirusit COVID-19 si dhe ndihmën jashtëzakonisht të madhe që po ofron Shoqata Humanitare Bereqeti në ndihmë të familjeve të varfrave dhe kategorive të ndryshme të shoqërisë.
Në rend të ditës së kësaj mbledhje është leximi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar e Kryesisë, gjendja e përgjithshme në Kosovë pas shpalljes së pandemisë Covid-19,parapërgatitje për muajin e bekuar të Ramazanit, shqyrtimi i lëndëve dhe marrja e vendimeve nga kompetenca e Kryesisë së BIRK-it si dhe lëndë të tjera.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës