KBIGJ mbajn mbledhje me imamët nëpërmjet programit ZOOM Cloud Meetings.

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë sot mbajti mbledhje me imamët në prag të muajit të bekuar të Ramazanit.

Kryeimami, Visar ef. Koshi, së bashku me imamët diskutuan alternativat e mundshme për të qenë afër besimtarëve me shërbime edhe në këtë kohë të jashtëzakonshme.

Për shkak të situatës emergjente të krijuar nga pandemia globale Covid 19, takimi u mbajt nëpërmjet programit ZOOM Cloud Meetings.

Mirë e pritshim Ramazanin!


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës