KBI në Gjakovë mban mbledhjen e radhës

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë ka mbajtur sot mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje Këshilli shqyrtoi një sërë lëndësh nga kompetencat e tij, ndër tjera edhe aktivitetet e mundshme për muajin Ramazan, me ç’rast edhe mori vendime adekuate.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës