Takimi i Myftiut me kryetarët e këshillave të BI-së

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, është takuar sot me kryetarët e këshillave të Bashkësisë Islame

Ata kanë diskutuar për gjendjen aktuale në vend dhe për përgatitjet për muajin e shenjt të Ramazanit.
Myftiu Tërnava, gjatë këtij takimi ka folur për rëndësinë e madhe që kanë kryetarët e këshillave si dhe imamët në organizimin e jetës së besimtarëve.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës