Kryetari i KBIGJ, Dr.Valon ef.Myrta, priti në takim Kryetarin e KBIF, Fehmi ef. Mehmeti

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Dr.Valon ef.Myrta, priti në takim anëtarin e Kryesisë së BIK-ut dhe Kryetarin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Ferizaj, Fehmi ef. Mehmeti me shoqërues, të cilët e uruan Kryetarin Myrta për zgjedhjen në krye të KBIGJ-së, duke i uruar mbarësi dhe suksese.

Kryetari Myrta i falënderoi përzemërsisht mysafirët dhe vlerësoi lartë vizitën e tyre. Gjatë takimit u bisedua për thëllimin e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave ndërmjet Këshillave.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës