Kuzhina Popullore e “Bereqetit” në Mitrovicë tash e gjashtë vite e hapur për nevojtarët


Familjet në nevojë për gjashtë vite me radhë janë duke pasur një hall më pak. Krejt kjo falë punës së degës së “Bereqetit” në Mitrovicë, e cila gjatë gjashtë viteve e fundit ushqen më shumë se 200 familje me anë të Kuzhinës Popullore.


Ju ftojmë ta ndiqni kronikën në vazhdimNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës