Mbipesha shkaktar i shumë sëmundjeve


Mbipesha është cilësuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si sëmundja e shekullit.

Dr. Agron Rexhepi tregon për shkaktarët kryesorë të mbipeshës, dëmët që sjellin në organizëm dhe trajtimin e mbipeshës.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dokumentar -IMAMI ATDHETAR- Mulla Mustafë ef.Dervisholli