Tregimi për krimbin e arrës


Krimbi hap nje vrimë ne lëvozhgën e arres, hyn në brendinë e saj dhe fillon ta hajë atë.
Pasi të ngopet tenton të dalë, por nga ngrënja e tepërt i është rritur stomaku dhe vrima nga kishte hyrë tashmë ishte shumë e vogël për të.
Çka është më e keqe, arra tashmë ishte tharë e forcuar dhe eshte e pamundshme që vrima të zgjerohet.
Krimbi fillon të mendoj dhe kupton se e vetmja zgjidhje për të dalë është të humbë peshë.
Disa ditë mbetet i uritur, kthehet në formën e vjetër dhe del nga arra.
Por, kur del, e sheh se pranvera dhe vera kishin kaluar, dhe gjithçka që kishte mbetur ishte vetëm një krimb i uritur dhe një arrë e zbrazët.

Ka shumë njerëz që i gjasojnë krimbit të arrës, të cilët nga lakmia e madhe vrapojnë pas pushtetit dhe pasurisë.
Pranverat dhe verat e jetës kalojnë derisa ta kuptojnë se i gjithë ky vrapin ka qenë i kotë.
Çka u mbesin janë vetem vjeshtat, mbase edhe dimrat e zi të jetës të cilat ndoshta duhet t’i kalojnë me sëmundje të ndryshme, ilaçe dhe dijeta.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës