Rëndësia e therjes së kurbanit

Kanë mbetur më pak se dy javë për të gjithë besimtarët myslimanë deri në festimin e Kurban Bajramit. Por çfarë është kurbani dhe përse myslimanët duhet të presin kurban – sqarohet nga ekspertet e kësaj fushe që veprojnë në Kosovë.

Për të kuptuar arsyen e therjes dhe shpërblimet për besimtarët, ju ftojmë ta ndiqeni kronikën në vazhdim.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pjesë nga fjalimi i Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava për luftën e UÇK-së