74 vjeçari që realizoi ëndërren e tij pasi u pensionua!

Njihuni me Mehmet Gashin nga fshati Mramor i Komunës së Prishtinës.

Ai rrjedh nga një familje fetare, bujare e atdhetare.

Ndonëse në këtë moshë ai nuk u dorëzua për të realizuar një nga dëshirat e tij të hershme.

Përfitoni nga përvoja e tij jetësore dhe këshillat me vlerë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pjesë nga fjalimi i Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava për luftën e UÇK-së