Këshilli i Bashkësisë Islame në Ferizaj organizoi dhurimin e gjakut


Këshilli i Bashkësisë Islame të Kosoves në Ferizaj bashkë me xhematin janë organizuar sot për të dhuruar gjak, duke pasur parasysh nevojën e madhe që qytetarët në vend kanë për gjak në raste të caktuara.

Aksionit i janë bashkuar një numër i konsiderueshëm i imamëve dhe xhematlinjëve, të cilët nuk ngurruan të bëhen pjesë e dhurimit të gjakut.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës