Përgatitjet për therjen e kurbanëve nga Bashkësia Islame e Kosovës


Besimtari Edmond Hajrullaaga sikurse viteve të kaluara ka planifikuar të ther kurban në ditët e Kurban Bajramit. Edhe këtë vit, ai kryerjen e këtij obligimi po e bën përmes Bashkësisë Islame të Kosovës.

Thotë se është ndarë gjithmonë i kënaqur me therjen e Kurbanit nga Bashkësia Islame e Kosovës duke e ditur se amaneti i tij shkon në vendin e duhur.

Për përgatitjen që po bëhen për therjen e kurbanëve, ju ftojmë ta ndiqni kronikën në vazhdim.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës