Myftiu Naim ef. Tërnava shkëmben telegrame urimi për festen e Kurban Bajramit

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, ka shkëmbyer telegrame urimi të shumta me krerët e bashkësive fetare në rajon dhe më gjerë, me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Myftiu Tërnava fillimisht telegram urimi i ka dërguar Kryetarit të Komuniteti Mysliman, Bujar Spahiut, duke lutur Zoti që mbarësia dhe begatia të mbizotërojë në mbarë vëllezërit tanë në Republikën e Shqipërisë.

&t=36s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës