Filloi therja e kurbanëve nën organizimin e BIK-ut, inspektorët e AUV-it të kënaqur me shërbimet


Në ditën e parë të Kurban Bajramit, nën organizimin e Bashkësisë Islame të Kosovës ka filluar therja e kurbaneve për të cilët besimtarët myslimanë përmes këtij organizimi kanë pasur mundësi të therin kurban duke kryer kështu më lehtë këtë obligim.

Menjëherë pas fillimit të punës, një ekip nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, kanë inspektuar punët që janë duke u kryer për çka janë shprehur tejet të kënaqur. Të kënaqur me mënyrën e therjes së kurbanëve janë shprehur edhe nga inspektorati i AUV-itNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës