Dr.Agron Rexhepi - Ulliri, pema me shumë veti shëruese

Ulliri është një bimë mjekësore e mrekullueshme dhe jashtëzakonisht kurative

Për vetë rëndësinë dhe vlerën ushqimore dhe kuruese të ullirit, Allahu i Madhëruar e ka përmendur atë në disa ajete, në Kuranin Famëlartë.Artikulli i kaluar
Mrekullia e hekurit në Kuran
Artikulli radhës
Ritmi i trurit

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë