Bashkësia Islame e Kosvës iu bashkëngjit sot fushatës “Së bashku kundër COVID-19”

Ky aksion kishte për qëllim të rrisë vetëdijen për nevojën e vazhdimit të respektimit të masave anti-COVID nga ana e qytetarëve, duke ndikuar drejtpërdrejtë në parandalimin e rritjes së rasteve të të infektuarve me COVID-19.

Bashkësia Islame e Kosovës në vazhdimësi ka kontribuar në ruajtjen e shëndetit publik duke marrë masa të duhura në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë